Zoekresultaten
Zoekresultaten binnen: Reizen

1. Radio 2 cruise naar de Noorse Fjorden

Ga van 31 augustus tot 9 september 2018 mee met Radio 2 op cruise naar het gelukkigste land ter wereld: Noorwegen! Voor deze cruise nodigt Catherine Vandoorne enkele van haar vrienden en experts uit om samen met jou de Noorse fjorden te ontdekken.Chris Dusauchoit is alvast van de partij om samen met jou te genieten van de natuurpracht, cultuur en gastronomie. We vertrekken vanuit Amsterdam met de Costa Mediteranea en varen langs de prachtige havens van Bergen, één van de mooiste steden van Noorwegen, Hellesylt & Geiranger, het pittoreske Stavanger en zoveel meer! Mis deze unieke en exclusieve kans niet! Bekijk de tv spot hier! 

2. Met THUIS naar Griekenland

Van 2 tot 9 oktober vertrekken we terug in aanwezigheid van verschillende THUIS-acteurs voor een week lang op reis! Dit keer gaan we met z'n allen naar het fantastisch zonnige Griekenland! Meer bepaald naar de ongerepte en authentieke Peloponnesos. Elke dag samen naar THUIS kijken, THUIS-animatie in het hotel, een speciale THUIS-dansavond en zoveel meer! Een week tekort? Dan kan je ook 11 dagen mee genieten van 2 tem 12 oktober! 

3. Adembenemende 15-daagse cruise doorheen Schotland, de Shetlandeilanden & het magische Ijsland

Ga van 19 juni tot 3 juli 2018 mee op deze unieke Nederlandstalig begeleide 15-daagse cruise langs de prachtigste plaatsen in Schotland, de Shetlandeilanden en het magische IJsland. Laat je begroeten door het snerpende geluid van de Highland doedelzakken, bewonder de talloze vulkanen, gletsjers, geisers, maanlandschappen en eindeloze meren van het magische Ijsland, het land van vuur en ijs. En ervaar het unieke landschap en de 6000 jaar oude geschiedenis van de Shetlandeilanden. Mis deze bijzondere cruise met vertrek vanuit Amsterdam niet!    

4. Adembenemende 15-daagse cruise doorheen Schotland, de Shetlandeilanden & het magische Ijsland

Deze unieke Nederlandstalig begeleide 15-daagse cruise brengt je van 21 juli tot 4 augustus 2018 langs de prachtigste plaatsen in Schotland, de Shetlandeilanden en het magische IJsland. Laat je begroeten door het snerpende geluid van de Highland doedelzakken, bewonder de talloze vulkanen, gletsjers, geisers, maanlandschappen en eindeloze meren van het magische Ijsland, het land van vuur en ijs. En ervaar het unieke landschap en de 6000 jaar oude geschiedenis van de Shetlandeilanden. Mis deze bijzondere cruise met vertrek vanuit Amsterdam niet!

5. Cruise doorheen de Noorse Fjorden & Flåm

Tijdens deze 10 daagse cruise vaart u langs majestueuze Fjorden, klaterende watervallen en ontdekt u de pitoreske dorpjes van Noorwegen. Ga van 03 juli tot 12 juli 2018 mee op deze unieke Nederlandstalig begeleide cruise vanuit Amsterdam met de Costa Mediteranea. Maak kennis met Bergen, diepblauwe Geirangerfjord , het sympatieke Flam en zoveel meer. Mis deze unieke en exclusieve kans niet!

6. Cruise naar de majestueuze Noorse Fjorden

Ga van 12 juli tot 21 juli 2018 mee op deze unieke 10-daagse, Nederlandstalig begeleide cruise richting de Noorse Fjorden. We vertrekken vanuit Amsterdam met de Costa Mediteranea en varen langs de prachtige havens van Bergen, één van de mooiste steden van Noorwegen, Hellesylt & Geiranger, het pittoreske Olden en zoveel meer! Mis deze unieke en exclusieve kans niet!

7. Cruise doorheen Noorwegen

We vertrekken vanuit Amsterdam op een onvergetelijke reis naar de Noorse Fjorden. Vanaf de fjorden die tientallen kilometers het land binnendringen krijgt u een beeld van het ongerepte Noorwegen. Tijdens deze 10-daagse cruise maakt u op eigen ritme of via een georganiseerde excursie  kennis met de adembenemende natuur in steden zoals; Andalsnes, Geiranger, Olden maar ook met de cultuur in Bergen en de lokale keuken van Noorwegen. Mis deze unieke kan niet en ga mee op reis van 04 tot 13 augustus met de Costa Mediteranea.

8. Cruise doorheen de Noorse Fjorden & Flåm

Tijdens deze 10 daagse cruise vaart u langs majestueuze Fjorden, klaterende watervallen en ontdekt u de pitoreske dorpjes van Noorwegen. Ga van 13 tot 22 augustus 2018 mee op deze unieke Nederlandstalig begeleide cruise vanuit Amsterdam met de Costa Mediteranea. Maak kennis met het culturele Bergen, de imposante natuur in Hellesylt & Geiranger, het pittoreske Flam en zoveel meer. Mis deze unieke en exclusieve kans niet!

9. Cruise doorheen de ongerepte natuur van Noorwegen

Ontdek tijdens deze 10-daagse cruise de ongerepte natuur van Noorwegen. Ons cruiseschip de Costa Miditeranea, meert aan in Bergen, één van de mooste steden van Noorwegen, Hellesylt & Geiranger, gekend voor het  diepblauwe Geirangerfjord, het pittoreske Flam en maak in Haugesund kennis met de vikingcultuur. Ga van 22 augustus tot 31 augustus 2018 mee op deze unieke Nederlandstalig begeleide cruise. Mis deze unieke en exclusieve kans niet!

10. Culturele 11- daagse luxereis van Moskou tot Volgograd !

Ga van 26 September tot 6 oktober 2019  mee op deze unieke luxe en nederlandstalig begeleidde riviercruise op de Volga rivier! We vertrekken vanuit Moskou met het 5 sterren cruiseship MS Volga Dream***** helemaal tot in het legendarische Volgograd. Maak kennis met Moskou - de plek waar tradities, cultuur en het moderne Rusland samenkomen in een overweldigende metropool. Vervolgens bezoeken we enkele provenciale stadjes die behoren tot de Gouden Ring, een verzameling van 20 historische steden,  elk bezitten ze een rijk verleden en schitterende historische binnensteden vol indrukwekkende kerken en kathedralen. Mis deze unieke en exclusieve kans niet!      

11. Unieke riviercruise op de Douro

Deze unieke riviercruise biedt u de mogelijkheid om als eerste mee te varen met het nieuwste schip van Croisi Europe: de MS Amalia Rodriguez, een splinternieuw 5 sterren schip. We varen van het prachtige Porto naar Spanje. Op de tonen van de Fado en Flamenco muziek ontdekken we de prachtige steden langsheen de Douro Vallei. Na enkele dagen meren we aan in Salamanca, beslist een van de mooiste steden van  Spanje. Wie graag omringd wordt door prachtige natuur, cultuur en gastronomie mag deze buitengewone kans niet missen.

12. Dans-reis naar Malta

Ben jij klaar voor een heerlijke zonnige dans vakantie in Malta? Verblijf in het prachtige db Seabank resort + spa 4* met Vlaamstalig management in de azuurblauwe baai van Mellieha. Naast de verschillende georganiseerde salsa, bachata en kizomba lessen staan er ook verschillende feestjes en poolparty's op het programma. Daarnaast kan je genieten van de prachtige baaien, kristalheldere kustwateren, eeuwenoude cultuur - en architectonische schatten. Snel inschrijven voor deze onvergetelijke ervaring is de boodschap!   
Zoekresultaten binnen: Info pagina's

Er zijn geen zoekresultaten. Gebruik meer algemene termen om meer resultaten te krijgen.