Zoekresultaten
Zoekresultaten binnen: Reizen

1. Radio 2 cruise langsheen de kust van Engeland, Frankrijk, Portugal en Spanje

Ga van mee 22 september tot 2 oktober op cruise doorheen West-Europa! Het cruise schip meert aan in maar liefst 7 verschillende steden én 4 landen! Daarnaast kan u genieten van een gevarieerd Radio 2 animatieprogramma met onder andere Els de Schepper, Belle Perez en de rechtvaardige rechters.   Bekijk hier de spot!

2. Met THUIS naar Portugal

Van 19 tot 26 oktober vertrekken we in aanwezigheid van verschillende THUIS-acteurs voor een week lang op reis! Dit keer gaan we met z'n allen naar het fantastisch zonnige Portugal! Meer bepaald naar de Algarve met zijn prachtige gouden zandstranden. Elke dag samen naar THUIS kijken, THUIS-animatie in het hotel, een speciale THUIS-dansavond, THUIS-swingpaleis en zoveel meer! Een week tekort? Dan kan je ook 11 dagen mee genieten!  Bekijk de spot hier!

3. Met AVS naar Bulgarije!

Ga mee van 24/09/2019 tot 01/10/2019 met AVS naar het wondermooie Bulgarije! Voor wie een week niet lang genoeg is, die kan mee van 21/09/2018 tot 01/10/2019. 10 dagen volop genieten van de prachtige zandstranden, de grillige rotsen, het natuurschoon en de azuurblauwe Zwarte Zee. Bovenop dit alles zal niemand minder dan Wim Soutaer en The Soulbrothers ons vergezellen en voor de nodige sfeer zorgen.  Mis deze unieke en exclusieve kans niet!  Bekijk hier de spot!  

4. Begeleide cruises naar de Fjorden vanuit Amsterdam

Ga mee op één van deze unieke Nederlandstalig begeleide cruises naar de Noorse Fjorden aan boord van de Costa Mediterranea! Vertrekkende vanuit de cruise terminal Ijmuide bij Amsterdam maken we kennis met het culturele Bergen, de imposante natuur in Hellesylt & Geiranger, het pittoreske Flam en zoveel meer. Als Cera Vennoot geniet je van een extra prijsvoordeel!  

5. Cruise westelijke Middellandse Zee

Ga mee van 30 augustus tot 7 september 2019 op cruise naar de westelijke Middellandse Zee aan boord van de Costa Fortuna! Ontdek het groene Sardinië, het Romeinse Tarragona, het bruisende Palma de Mallorca en de ongerepte natuur van Ibiza! Zowel de cultuur -, natuur-  en gastronomie liefhebber zal zich naar hartelust kunnen amuseren op deze fantastische 9-daagse zomer trip. Geniet bovendien van de 4 inbegrepen begeleide wandelingen (in Marseille, Tarragona, Palma de Mallorca en Genua) in het gezelschap van jouw Nederlandstalige reisleider Gilbert!

6. Culturele rondreis door het authentieke Albanië

Op deze gevarieerde rondreis vergezeld van een  Nederlandstalige Albanese gids leer je het onbekende en authentieke Albanië kennen: historische bezienswaardigheden afgewisseld met prachtige natuurfenomenen zoals het ‘Blauwe Oog’ en een boottocht op het grootste meer van de Balkan.Intussen is het volop genieten van de heerlijke Albanese keuken, indrukwekkende vergezichten en een grenzeloos gastvrije bevolking.  

7. Met THUIS naar Disneyland® Paris

Ga mee met THUIS en hef samen met Ann Pira (Nancy), Raf Jansen (Dieter), Jeroen Lenaerts (Tim) en Yemi Oduwale (Dries), Kadèr Gürbüz (Karin) en Elise Roels (Emma) het glas in Disneyland Paris op 2 en 3 november 2019. Beleef samen met hen 2 spetterende dagen in Disneyland Paris. Exclusief aanbod: kinderen tot en met 11 jaar reizen gratis (verblijf en toegangsticket) Bekijk HIER de spot!
Zoekresultaten binnen: Info pagina's

There were no search results for the search "". Please try using more general terms to get more results.