Zoekresultaten
Zoekresultaten binnen: Reizen

1. RADIO2 cruise naar de Baltische Staten

Ga van 9 - 16 september 2017 mee op RADIO2 cruise langs de mooiste steden aan de Baltische Zee. Bezoek samen met De Madammen en Benjamin Schollaert onder andere KOPENHAGEN, STOCKHOLM, TALLIN en SINT-PETERSBURG.Geniet aan boord van de optredens van Willy Sommers en Jelle Cleymans, stand-upcomedy met Bert Gabriëls en een LIVE optreden van Stan Van Samang. Klik hier om de spot te bekijken.

2. Met THUIS naar Malta

Ondertussen ligt de THUISREIS 2016 al even achter ons en kunnen we stilletjes aan beginnen dromen over onze volgende bestemming. Wij onthullen dan ook met trots het prachtige en zonovergoten MALTA voor editie 2017!  In 2017 nemen Thuis-acteurs Nawfel Bardad-Daidj, Bart Van Avermaet, Annick Segal, Ann Pira, Leah Thys en Marleen Merckx deel aan de reis. Dit jaar gaan we in 1 week van 06/10 - 13/10 en bieden we ook 10 dagen aan van 05/10 - 14/10 2017!

3. Jubileumreis met Jacky Lafon

Vier samen met Jacky Lafon haar jubileum en geniet van de Griekse cultuur op Rhodos. Tijdens deze reis verblijf je in het prachtige Grecotel Rhodos Royal****,gelegen aan het strand, op basis van All Inclusive. Zon, zee, strand en Jacky Lafon! Plezier verzekerd.
Zoekresultaten binnen: Info pagina's

Er zijn geen zoekresultaten. Gebruik meer algemene termen om meer resultaten te krijgen.