Zoekresultaten
Zoekresultaten binnen: Reizen

1. Dans-reis naar Malta

Ben jij klaar voor een heerlijke zonnige dans vakantie in Malta? Verblijf in het prachtige db Seabank resort + spa 4* met Vlaamstalig management in de azuurblauwe baai van Mellieha. Naast de verschillende georganiseerde salsa, bachata en kizomba lessen staan er ook verschillende feestjes en poolparty's op het programma. Daarnaast kan je genieten van de prachtige baaien, kristalheldere kustwateren, eeuwenoude cultuur - en architectonische schatten. Snel inschrijven voor deze onvergetelijke ervaring is de boodschap!   

2. Met TV Oost naar Turkije

Ga mee met TV Oost naar het wondermooie Turkije, meer bepaald naar Bodrum!  Naast het vertrouwde TV Oost gezicht Vincenzo, kunnen we jullie met veel trots meedelen dat er 5 top artiesten zullen meegaan: Sasha & Davy en Chris van De Romeo's, Bart Herman en Luc Caals. Zoals steeds, kunnen jullie kiezen uit een verblijf van 11 dagen of 1 week. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt! Bekijk de spot hier!

3. Radio 2 cruise langsheen de kust van Engeland, Frankrijk, Portugal en Spanje

Ga van mee 22 september tot 2 oktober op cruise doorheen West-Europa! Het cruise schip meert aan in maar liefst 7 verschillende steden én 4 landen! Daarnaast kan u genieten van een gevarieeerd Radio 2 animatieprogramma! We bezoeken de mooiste hotspots aan de West-Europese kust. Zo kunt u in Lissabon een ritje maken met de wereldberoemde vintage kanariegele tram 28 of flaneren over Las Ramblas boulevard in Barcelona. Wanneer u liever iets cultureels doet, dan kunt u een bezoekje brengen aan Santiago de Compostella of het historische Rouen ontdekken. Mis deze unieke en exclusieve kans niet! Cera vennoten voordeel. Bekijk hier de spot!

4. Met THUIS naar Portugal

Van 19 tot 26 oktober vertrekken we in aanwezigheid van verschillende THUIS-acteurs voor een week lang op reis! Dit keer gaan we met z'n allen naar het fantastisch zonnige Portugal! Meer bepaald naar de Algarve met zijn prachtige gouden zandstranden. Elke dag samen naar THUIS kijken, THUIS-animatie in het hotel, een speciale THUIS-dansavond, THUIS-swingpaleis en zoveel meer! Een week tekort? Dan kan je ook 11 dagen mee genieten!  Bekijk de spot hier!

5. Met AVS naar Bulgarije!

Ga mee van 24/09/2019 tot 01/10/2019 met AVS naar het wondermooie Bulgarije! Voor wie een week niet lang genoeg is, die kan mee van 21/09/2018 tot 01/10/2019. 10 dagen volop genieten van de prachtige zandstranden, de grillige rotsen, het natuurschoon en de azuurblauwe Zwarte Zee. Bovenop dit alles zal niemand minder dan Wim Soutaer en The Soulbrothers ons vergezellen en voor de nodige sfeer zorgen.  Mis deze unieke en exclusieve kans niet!  Bekijk hier de spot!  

6. Begeleide cruises naar de Fjorden met vertrek vanuit Amsterdam

Ga mee op één van deze unieke Nederlandstalig begeleide cruises naar de Noorse Fjorden aan boord van de Costa Mediterranea! Vertrekkende vanuit Amsterdam maken we kennis met het culturele Bergen, de imposante natuur in Hellesylt & Geiranger, het pittoreske Flam en zoveel meer. Als Cera Vennoot geniet je van een extra prijsvoordeel! Mis deze unieke en exclusieve kans niet!  

7. Cruise van de Balearen via Sardinië naar Italiaanse terrasjes.

Ga mee van 30 augustus tot 7 september 2019 op cruise naar de Westelijke Middellandse zee aan boord van de prachtige Costa Fortuna! Ontdek Tarragona, Palma de Mallorca, Ibiza, Olbia en Genua! zowel de cultuur, natuur en gastronomie liefhebber zal zich naar hartelust kunnen amuseren op deze fantastische 8-daagse cruise. Geniet van de inbegrepen begeleide wandelingen (in Marseille, Tarragona, Palma de Mallorca en Genua) samen met jouw reisleider Gilbert!   Mis deze unieke en exclusieve kans niet!
Zoekresultaten binnen: Info pagina's

Er zijn geen zoekresultaten. Gebruik meer algemene termen om meer resultaten te krijgen.