Hoe te boeken

1. Kies uw reis

1. Kies uw reis

Hebt u na zorgvuldig surfen op onze website uw droomvakantie ontdekt? De datum klopt, het avontuur roept en aan onze voordelige prijs kan u de reis toch niet links laten liggen?  Kies dan bovenaan rechts voor de knop "Boek nu" en garandeer uzelf een plaatsje voor een prachtige vakantie.

Nota: u kan misschien al de persoonlijke gegevens van u en uw medereizigers bij de hand nemen. Deze hebt u later nodig!

2. Vul uw reisdetails in

2. Vul uw reisdetails in

Onze reizen hebben een uitgebreid assortiment aan opties en extra's zodat u alles kan specifiëren volledig naar wens. In de reisdetails krijgt u een mooi overzicht van al deze opties met bijhorende prijs en kan u ze gemakkelijk (de)selecteren. Naargelang de geselecteerde opties wordt de totaalprijs rechts automatisch aangepast. Als u tevreden bent met uw selectie en de prijs klikt u op "Volgende stap".

3. Vul persoonlijke gegevens in

3. Vul persoonlijke gegevens in

Op naar de volgende stap! Hebt u uw identiteitskaart bij de hand? En die van uw medereizigers? Dan kan u de persoonlijke gegevens invullen. Vergewis u ervan dat u alle informatie correct invult en controleert alvorens te bevestigen. Elke geregistreerde persoon ontvangt alle details van de reis. Als u klaar bent klikt u rechts op volgende stap.

Nota: als u de reis wilt cadeau doen selecteert u de checkbox "als cadeau". U kan dan uw eigen gegevens hieronder invullen. De gegevens die u ingeeft bij de reizigers zijn dan enkel voor de personen die effectief op de reis meegaan.

4. Deel uw reizigers in

4. Deel uw reizigers in

In deze stap kan u gemakkelijk de samenstelling van de reizigers selecteren. Reist u graag samen met iemand? Dan vult u dat hier in. Als u dit nodig hebt kan u hier ook de opstapplaats van het busvervoer selecteren uit onze verschillende vestigingen. Als u klaar bent klikt u rechts op volgende stap.

5. Boeking afronden

5. Boeking afronden

U bent er bijna! In de laatste stap kan u alles nogmaals controleren op juistheid. Toch nog een fout gemaakt? Dan gaat u via de knoppen rechts terug naar de vorige stap en past u de gegevens daar aan. Als alles volledig naar wens is klikt u op "Boeken" en dan doen wij de rest.