Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis!

Of je nu lang op voorhand je droomvakantie vastlegt of enkele weken voor vertrek, het liefst van al doe je dat met een gerust gevoel. In samenwerking met Allianz Global Assistance bieden we verschillende  verzekeringsmogelijkheden aan zodat je zorgeloos kan vertrekken. Zo kan je kiezen om vrijblijvend een tijdelijke verzekering af te sluiten voor annulering van je reis voor vertrek of zelfs halverwege je vakantie, als je bv. ziek wordt tijdens je vakantie of voor verlies of diefstal van je bagage.

Ik ben reeds verzekering via mijn creditcard, ziekenfonds of andere dus ik heb geen verzekering nodig – Klopt dit?

Wanneer je reeds verzekerd bent via je creditcard, ziekenfonds of andere dan raden we je aan om grondig de voorwaarwaarden na te lezen. Er kunnen uitsluitingen zijn of voorwaarden waaraan dienen voldaan te worden om te kunnen genieten van de verzekering. Enkele aandachtspunten zijn:

Om een zorgeloze vakantie tegemoet te gaan, kiest u daarom best voor de verzekering die het beste bij u past. in samenwerking met Allianz Global Assistance, bieden we  3 verschillende tijdelijke verzekeringen aan.

Klik hier voor een algemeen informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID) voor de tijdelijke verzekeringen.

Voor meer informatie over de verzekeringen en prijs kan u per reis terecht onder het onderdeel prijs.

Ik heb een annuleringsverzekering genomen, krijg ik mijn geld altijd terug als ik mijn reis annuleer?

Ja, wanneer de reden van annulatie voldoet aan de voorwaarden van de verzekeringspolis. Klik hier voor de algemene voorwaarden

Om de gemaakte kosten te recupereren van de verzekering, moet de verzekering akkoord gaan met de reden van annulatie. Het is niet Projectreizen maar de verzekering die je reis terugbetaald. Het is dus van belang ons tijdig alle gevraagde documenten te bezorgen zodat wij uw dossier zo goed mogelijk kunnen behartigen.