Verzekeringen

Is een reisverzekering noodzakelijk?

Neen maar wel aangeraden. Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Project Reizen aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens uw vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen.

Om een zorgeloze vakantie tegemoet te gaan, kiest u daarom best voor de meest uitgebreide reis- en bijstandsverzekering die wij u, in samenwerking met Allianz Global Assistance, aanbieden.

Uitleg verzekeringen: zie aparte documenten

 1. Exclusive Europe Selection - 6.5 % van de totale reissom
  • annulatieverzekering + bijstandsverzekering + compensatiereis
 2. Annulatie en compensatiereis - 5.5% van de totale reissom
  • Compensatiereis
   Wie om dringende redenen zijn vakantie vroegtijdig moet onderbreken en wordt gerepatrieerd, ontvangt een waardebon die kan worden ingeruild bij het boeken van een volgende nieuwe reis bij dezelfde reisbemiddelaar.
  • Annulatie
 3. Travel Selection - 3 euro per persoon per dag

 

Ik heb een annuleringsverzekering genomen, krijg ik mijn geld altijd terug als ik mijn reis annuleer?

Ja, wanneer de reden van annulatie voldoet aan de voorwaarden van de verzekeringspolis. Klik hier voor de algemene voorwaarden

Om de gemaakte kosten te recupereren van de verzekering, moet de verzekering akkoord gaan met de reden van annulatie. Het is niet Projectreizen maar de verzekering die je reis terugbetaald. Het is dus van belang ons tijdig alle gevraagde documenten te bezorgen zodat wij uw dossier zo goed mogelijk kunnen behartigen.