Begeleide cruises naar de Fjorden vanuit Amsterdam

Cruise

Noorse Fjorden
4 jun. - 13 jun. 2019 13 jun. - 22 jun. 2019 6 jul. - 15 jul. 2019 15 jul. - 24 jul. 2019 7 aug. - 16 aug. 2019 16 aug. - 25 aug. 2019
vanaf
€ 1200pp
Boek nu

Info

Beste reiziger,

Voelt u zich geroepen door indrukwekkende fjorden, majestueuze gletsjers, prachtige watervallen, kristalheldere meren en besneeuwde bergen, met af en toe een pittoresk dorpje dat zo van een postkaart lijkt te komen…

Vertrek dan samen met ons vanuit IJmuiden bij Amsterdam op één van onze onvergetelijke reizen naar de Noorse Fjorden. Vanaf de fjorden die tientallen kilometers het land binnendringen krijgt u een beeld van hoe ongerept Noorwegen nog is. Tijdens deze cruises maakt u op eigen ritme kennis met de adembenemende natuur maar ook met de  cultuur en lokale keuken.

Aan boord van de Costa Meditterranea geniet je niet enkel van het uitzicht, maar ook van de luxueuze manier van het leven aan boord. Dit 4-sterren-plus schip heeft alle troeven aan boord om je te verleiden en te verrassen. 

In de prachtig versierde restaurants kun je je honger te goed doen aan een verscheidenheid van Argentijnse en Italiaanse gerechten.

Na het eten nog niet direct naar de kajuit? Maak dan eerst een stop in de gezellige bars of geniet van het avondprogramma. 

 

Cruise info

Het schip - Costa Mediterranea

Costa Mediterranea is geïnspireerd op de oude adellijke palazzo's van het Italiaanse schiereiland. Het biedt het beste van Italiaanse elegantie, met verfijnde details en een rijke collectie van kunstwerken. Het Ristorante degli Argentieri (restaurant van de zilversmeden) is uniek en spectaculair in zijn genre. Het is verrijkt met 139 artistieke stukken in zilver.

Dit 4-sterren-plus schip heeft alle troeven aan boord om je te verleiden en te verrassen. De stijl en elegantie van dit schip zal menig cruisereiziger intrigeren. Op de beneden dekken vind je diverse lounges, geïnspireerd door de paleizen van Italiaanse adel uit de 16e en 17e eeuw. Zo ook zijn er prachtige restaurants waar je kunt genieten van een verscheidenheid aan culinaire Argentijnse en Italiaanse gerechten. Naderhand kun je de avond afsluiten in één van de gezellige bars, het altijd spannende casino of de discotheek voor de nachtraven. 

Overdag zijn er natuurlijk ook genoeg mogelijkheden tot vermaak. De Costa Mediterranea biedt mogelijkheden voor ieders behoeften. Wanneer je graag actief bezig bent is er een joggingparcours en tennisbaan met naderhand de mogelijkheid om lekker af te koelen in het zwembad of lekker te relaxen in één van de massage jacuzzi’s. Er is tevens een Beauty Salon om lekker te relaxen en een Shopping Centrum met een groot aanbod aan diverse winkels.

Een cruise op Costa Mediterranea zal je ongetwijfeld verrassen en prikkelen!

 

Soorten kajuiten 

De Costa Mediterranea biedt u een variëteit aan kajuiten. De kajuiten hebben een prachtige inrichting met moderne badkamers en een Italiaanse flair. Er zijn in totaal 1057 kajuiten.

Er zijn handdoeken aanwezig in de kajuit, daarnaast beschikt u ook over een grote badhanddoek die u kan gebruiken aan het zwembad. In elke kajuit ligt een haardroger.

Om veiligheidsredenen, is het niet toegestaan een strijkijzer mee te nemen aan boord. Indien u wenst kan u uw kledij laten wassen en/of strijken (mits betaling).

Toegankelijkheid.

Bij reservatie kunt u kiezen uit verschillende kajuittypes. Het schip beschikt tevens over een beperkt aantal rolstoeltoegankelijke kajuiten, gelieve ons per mail te contacteren indien u dit type kajuit wenst te reserveren.

Binnenkajuit - Classic

Oppervlakte van +/- 15 m²

Gelegen op de lagergelegen dekken

Deze kajuit is voorzien van een badkamer met douche en toilet. Tevens beschikken de kajuiten over airconditioning, TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling), een ruime kledingkast en een föhn.

Binnenkajuit - Premium

Oppervlakte van +/- 15 m²

Gelegen op de hogere dekken (Dek 7 & 8 )

Inclusief Roomservice

Deze kajuit is voorzien van een badkamer met douche en toilet. Tevens beschikken de kajuiten over airconditioning, TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling), een ruime kledingkast en een föhn.

Buitenkajuit - Classic belemmerd zicht

Oppervlakte van +/- 16 m²

Deze kajuit beschikt over een raam maar het zicht wordt belemmerd door een sloep die gedeeltelijk voor uw raam hangt.

De kajuit is voorzien van een badkamer met douche en toilet. Tevens beschikken de kajuiten over airconditioning, TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling), een ruime kledingkast en een föhn. 

Buitenkajuit - Premium

Oppervlakte van +/- 16 m²

Gelegen op dek 1

Inclusief Roomservice

Deze kajuit beschikt over een raam met zeezicht, het raam kan niet open. De Kajuit is voorzien van een badkamer met douche en toilet. Tevens beschikken de kajuiten over airconditioning, TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling), een ruime kledingkast en een föhn. 

Balkonkajuit - Classic gedeeltelijk belemmerd zicht

Oppervlakte van +/- 17 m²

Gelegen op dek 4 of 5

De balkonkajuit beschikt over een privébalkon, voor het balkon kan gedeeltelijk een sloep hangen

De kajuit is voorzien van een badkamer met douche en toilet. Tevens beschikken de kajuiten over een zithoek, airconditioning, TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling), een ruime kledingkast en een föhn. 

Balkonkajuit - Premium

Oppervlakte van +/- 17 m²

Gelegen op de hoogste dekken

Inclusief Roomservice

De balkonkajuit beschikt over een privébalkon met een tafel en is voorzien van een badkamer met douche en toilet. Tevens beschikken de kajuiten over een zithoek, airconditioning, TV, telefoon, kluis, minibar (tegen betaling), een ruime kledingkast en een föhn. 

Suite (deluxe)

Oppervlakte van +/- 26m² tot 34 m²

De verschillende suites zijn voorzien van een groot balkon met zitgedeelte, badkamer met hydromassagebad, föhn, toilet, badartikelen en verzorgingsartikelen, TV, airco, telefoon, minibar, kluis, groot privébalkon, 24-uurs butlerservice, voorgang bij het in- en ontschepen, fruitmand, fles wijn als welkomstcadeau, badjas en slippers, keuze bij hoofdkussen.

 

 

Drankpakketten

We reizen in vol pension maar indien u toch graag een ‘all inclusive’ vakantie verkiest, kan u dit makkelijk op voorhand bijboeken. Op die manier zijn ook de drankjes inbegrepen tijdens de hele cruise. U heeft keuze uit verschillende soorten drankpakketten. De dranken zijn steeds per glas! Een fles of blikje drank is niet inbegrepen in het drankenpakket.

Brindiamo drankpakket 

Dit is het perfecte drankpakket voor wie heerlijk wil ontspannen en gedurende de hele dag van zijn favoriete drankjes wil genieten. Koffie en cappuccino voor een energieboost, frisdrank en verfrissend bier om aan het zwembad van te nippen, de meest geliefde aperitiefjes en een uitgebreide selectie wijnen en likeuren. Volgens de voorwaarden van de rederij kan een drankenpakket enkel per kajuit genomen worden en zijn exclusief flessen of blikjes.

Più gusto drankpakket

De juiste keus voor diegene die graag een aperitiefje drinkt en na het eten een cocktail. Naast verfrissende drankjes, wijn, bier en koffie biedt Più Gusto namelijk de keuze uit maar liefst 34 soorten alcoholische en alcoholvrije cocktails, mixdrankjes en frozen drinks. Volgens de voorwaarden van de rederij kan een drankenpakket enkel per kajuit genomen worden en zijn exclusief flessen of blikjes.

Intenditore drankpakket

Voor de echte likeur- en champagnekenners die ook op vakantie van prestigemerken willen genieten. Met dit pakket kunt u van de beste merken proeven: onbeperkte consumptie van alle in een glas geserveerde drankjes die op onze barlijsten staan met een prijs tot 9 euro. En om echt niets te kort te komen, kunt u tevens genieten van alle drankjes in de minibar of de drankjes die in uw hut worden geserveerd. Als echte kenners! Volgens de voorwaarden van de rederij kan een drankenpakket enkel per kajuit genomen worden en zijn exclusief flessen of blikjes. 

 

Plan van het schip

Klik hier voor een plan van het ship

Programma overzicht

Hieronder vindt u de verschillende mogelijke vaarroutes en data.

Afvaart 26 mei en 15 juli

klik hier voor een uitgebreid overzicht van de vaarroute.

Afvaart 13 juni en 06 juli

klik hier voor een uitgebreid overzicht van de vaarroute.

Afvaart 04 juni en 07 augustus

klik hier voor een uitgebreid overzicht van de vaarroute.

Afvaart 16 augustus

klik hier voor een uitgebreid overzicht van de vaarroute

Extra info

 

Wil je weten hoe het leven aan boord van een cruiseschip verloopt? Hier alvast wat meer informatie. Contacteer ons gerust indien er toch nog vragen zijn!

Betalen aan boord:

Op het cruiseschip wordt voor u een scheepsrekening geopend waarop al uw persoonlijke uitgaven geregistreerd worden. Zo hoeft u niet steeds met cash geld op het schip rond te lopen. Bij elke aankoop ontvangt u een betalingsbewijs en de kosten worden automatisch op de rekening van de hut bijgeschreven. Op het einde van de cruise zal u op uw kajuit de eindfactuur ontvangen.

Binnen de 48 uur na inscheping dient u een borgsom te storten. Dit kan op 2 manieren:

- Ofwel betaalt u uw rekening met uw kredietkaart ( VISA of Mastercard) Wij raden u aan om voor uw vertrek de gebruiksmogelijkheden van uw kaart (op het schip en de verschillende aanmeerhavens) na te kijken met uw financiële instelling.

- Ofwel kiest u ervoor om cash te betalen.

Munteenheid:

Aan boord worden alle prijzen aangeduid in Euro. Alle betalingen (bijv. dranken, wellness, enz.) kunnen enkel op het einde van de reis in euro’s worden afgerekend, cash of met de kredietkaart (Visa, Mastercard,…)

Cruisekaart:

Deze kaart dient als ID-kaart aan boord van de cruise; als sleutel voor de toegang tot uw kajuit, daarop staan ook eventuele geboekte drankenpakketten en uw tafelnummer voor het restaurant. Wenst u zaken aan boord te kopen of extra diensten zoals een Spa behandeling te reserveren etc. dan wordt dit ook op deze kaart geplaatst.

Bagage:

Voor de reis mag u 1 koffer per persoon meenemen met een maximaal gewicht van 23 kg. Daarnaast maximaal 1 stuk handbagage (type: rugzak of handtas, GEEN TROLLEY!).

Rolstoel/rolator worden als bagage aan boord aanvaard. Alle bagage moet in de kajuit bewaard worden.

Waardevolle stukken in bagage vallen onder de verantwoordelijkheid van de passagier. We raden u aan om medicijnen, documenten, en andere persoonlijke eigendommen in hun handbagage mee te nemen.

Verboden voorwerpen: alcohol, vuurwapens, scherpe voorwerpen, brandbaar of explosief materiaal, voorwerpen met verwarmbare elementen of open vlammen (vb strijkijzer, waterkoker, kookplaat, kaarsen, wierook)

Kledij:

Overdag aan boord

Comfortabele vrijetijdskledij die aangepast is aan de weersomstandigheden volstaat. Zorg eveneens voor goed schoeisel.

Overdag aan land

Ook hier volstaat comfortabele vrijetijdskleding die aangepast is aan de weersomstandigheden in de regio. Tijdens excursies draagt u best stevige maar comfortabele stapschoenen.

's Avonds aan boord

De dress code waar 's avonds gebruik van wordt gemaakt, is casual en informeel.

Dit omvat deftige kledij waarin u zich comfortabel in voelt. Er zijn tijdens de cruise ook 2 gala-avonden. Voor deze gala-avonden kunt u zich wat formeler kleden (kostuum en das voor de heren mag maar is niet verplicht).

Hoe weet ik welke kledij er verwacht wordt?

De kledingvoorschriften worden duidelijk vermeld in het dagelijks krantje dat u de dag vooraf in de kajuit ontvangt. Zo ziet u meteen of u voor die avond het beste een donkere, formele outfit of meer informele kledij kunt dragen.

Hoe weet ik welke activiteiten er plaatsvinden aan boord:

Elke avond krijgt u de Diario di bordo (Cruisekrantje) voor de volgende dag in het Nederlands in uw kajuit. .

Hierin vindt u o.a. de openingsuren van alle faciliteiten aan boord, een overzicht van de geplande activiteiten en het entertainment georganiseerd door COSTA, het aankomst- en vertrekuur van het schip, algemene informatie over de aanleghaven en de gegevens van de havenagent. Neem het dagprogramma steeds grondig door zodat u niets mist en neem het altijd mee als u van boord gaat zodat u weet wanneer u terug aan boord moet zijn en wie u moet contacteren mocht u aan land iets overkomen waardoor u niet tijdig terug in de haven kunt zijn. Ook op de interactieve schermen van het schip vindt u steeds nuttige info terug. 

Elektriciteit:

220V met Europese standaard stekker.

Telefoon:

Zolang het schip zich binnen het bereik van GSM-masten aan land bevindt, bent u bereikbaar per GSM. Op zee verloopt de verbinding via satelliet en het verbruik is bijzonder duur. U belt daarom best wanneer u aan land bent. U check best met uw provider welke kosten er aangerekend worden voor het verbruik in het buitenland en op zee.

De hutten zijn uitgerust met een telefoontoestel.

Internet:

Wifi:

Er kunnen verschillende wifi-pakketten aangekocht worden. U kan meer informatie bekomen over deze pakketten op het schip. De prijzen varieren naar gelang het gekozen pakket.

Roaming:

Indien u gebruik maakt van roaming in het buitenland raden wij u aan om deze af te zetten wanneer het schip vaart. Uw toestel zal dan verbinding maken met de satelliet van het schip, de kosten hiervoor zijn bijzonder duur. U checkt best met uw provider welke kosten er aangerekend worden voor het verbruik in het buitenland en op zee.

 

Wat te doen bij ziekte of ongeval?

Het schip is voorzien van een uitgerust medisch centrum, met artsen en verplegend personeel voor medische bijstand. Het medisch centrum is open op de uren vermeld in het dagprogramma.

Maaltijden

Er zijn op het schip verschillende mogelijkheden om te eten. De openingsuren vind je steeds terug in het Diario di Bordo (cruisekrantje) onder de rubriek “Buon Appetito”

’s Ochtends: In buffetvorm

’s Middags: Restaurant met bediening of buffet

’s Avonds: We dineren samen in groep. Op uw cruisekaart zal uw tafelnummer genoteerd staan, gedurende de hele reis zit u aan dezelfde tafel. Indien u bij reservatie doorgeeft dat u “samen reist met” zorgen wij dat u aan dezelfde tafel zit.

Een alternatief voor het diner is het buffetrestaurant, Daar kunt u steeds vrij dineren volgens de openingsuren die tijdens de cruise meegedeeld worden.

Speciale diëten

Er wordt met speciale diëten (glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch, …) rekening gehouden. Indien u een speciaal dieet heeft gelieve dit bij reservatie door te geven in stap 3: "Opmerkingen"

Indien u niet zeker bent, spreek dan iemand van het personeel aan.

Drank:

Indien u een drankenpakket geboekt heeft zal dit op uw kajuitkaart genoteerd staan. Op de menukaart staat aangegeven welke drank inbegrepen is in uw drankenpakket.

 

 

Excursie info

Tijdens je cruise kan je kiezen om op zelfstandige basis de aanmeerhavens te ontdekken of om mits een meerprijs deel te nemen aan één van de excursies georganiseerd door Costa met Engelstalige/ Franstalige gids.

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijk excursies per afreis. Geef gerust je gekozen uitstappen door via het bijgevoegd formulier. Wij reserveren dan voor je de exursies zodat je bij aanvang van de cruise onmiddellijk zorgeloos kan genieten! 

Let wel: de betaling gebeurt op het schip via je eindafrekering en niet via de saldo factuur van Project Reizen! 

Hieronder vindt u de link naar het overzicht van alle excursies per afreis. 

26 mei: Klik voor de excursies.

Download hier het formulier

04 juni: Klik voor de excursies.

Download hier het formulier

13 juni: Klik voor de excursies.

Download hier het formulier

06 juli: Klik voor de excursies.

Download hier het formulier

15 juli: Klik voor de excursies.

Download hier het formulier

07 augustus: Klik voor de excursies.

Download hier het formulier

16 augustus: Klik voor de excursies.

Download hier het formulier

 

 

Prijs info

 • Prijzen afvaart 26 mei

Kajuiten op basis van dubbele bezetting  Prijs per persoon
BINNENKAJUIT CLASSIC 2 pers. € 1200 pp
BINNENKAJUIT PREMIUM 2 pers. € 1230 pp
BUITENKAJUIT CLASSIC 2 pers. - belemmerd zicht € 1370 pp
BALKONKAJUIT CLASSIC 2 pers. - gedeeltelijk belemmerd zicht € 1475 pp
BALKONKAJUIT PREMIUM 2 pers. € 1495 pp
SUITE DELUXE 2 pers. Prijs op aanvraag

 

Voor single- of 3 persoons- of 4 persoonsbezetting zijn de prijzen op aanvraag.

Prijzen afvaart 04 juni

Kajuiten op basis van dubbele bezetting  Prijs per persoon
BINNENKAJUIT CLASSIC 2 pers. € 1200  pp
BINNENKAJUIT PREMIUM 2 pers. € 1325  pp
BUITENKAJUIT CLASSIC 2 pers. - belemmerd zicht € 1485  pp
BALKONKAJUIT CLASSIC 2 pers. - gedeeltelijk belemmerd zicht € 1585  pp
BALKONKAJUIT PREMIUM 2 pers. € 1599  pp
SUITE DELUXE 2 pers. Prijs op aanvraag 

 

Voor single- of 3 persoons- of 4 persoonsbezetting zijn de prijzen op aanvraag.

 

Prijzen afvaart 13 juni

Kajuiten op basis van dubbele bezetting  Prijs per persoon
BINNENKAJUIT CLASSIC 2 pers. €  1295 pp
BINNENKAJUIT PREMIUM 2 pers. €  1325 pp
BUITENKAJUIT CLASSIC 2 pers. - belemmerd zicht €  1475 pp
BALKONKAJUIT CLASSIC 2 pers. - gedeeltelijk belemmerd zicht €  1615 pp
BALKONKAJUIT PREMIUM 2 pers. €  1630 pp
SUITE DELUXE 2 pers. Prijs op aanvraag 

 

Voor single- of 3 persoons- of 4 persoonsbezetting zijn de prijzen op aanvraag.

Prijzen afvaart 6 juli

Kajuiten op basis van dubbele bezetting  Prijs per persoon
BINNENKAJUIT CLASSIC 2 pers. € 1215 pp
BINNENKAJUIT PREMIUM 2 pers. € 1350 pp
BUITENKAJUIT CLASSIC 2 pers. - belemmerd zicht € 1485 pp
BALKONKAJUIT CLASSIC 2 pers. - gedeeltelijk belemmerd zicht € 1585 pp
BALKONKAJUIT PREMIUM 2 pers. € 1665 pp
SUITE DELUXE 2 pers. Prijs op aanvraag

 

Voor single- of 3 persoons- of 4 persoonsbezetting zijn de prijzen op aanvraag.

Kinderen reizen aan een voordelige prijs van 250 euro per persoon. (Bij 2 volbetalenden in de kajuit)

Prijsvoorbeeld voor een Binnenkajuit Classic 4 personen, 2 volwassenen en 2 kinderen =  1215 euro binnenkajuit Classic x 2 volwassenen + 250 euro x 2 kinderen = 2930 euro in totaal of 733 euro per persoon.

 

Prijzen afvaart 15 juli

Kajuiten op basis van dubbele bezetting  Prijs per persoon
BINNENKAJUIT CLASSIC 2 pers. € 1335 pp
BINNENKAJUIT PREMIUM 2 pers. € 1350 pp
BUITENKAJUIT CLASSIC 2 pers. - belemmerd zicht € 1535 pp
BALKONKAJUIT CLASSIC 2 pers. - gedeeltelijk belemmerd zicht € 1735 pp
BALKONKAJUIT PREMIUM 2 pers. € 1750 pp
SUITE DELUXE 2 pers. Prijs op aanvraag

 

Voor single- of 3 persoons- of 4 persoonsbezetting zijn de prijzen op aanvraag.

Kinderen reizen aan een voordelige prijs van 250 euro per persoon. (Bij 2 volbetalenden in de kajuit)

Prijzen afvaart 7 augustus

Kajuiten op basis van dubbele bezetting  Prijs per persoon
BINNENKAJUIT CLASSIC 2 pers. €  1435 pp
BINNENKAJUIT PREMIUM 2 pers. €  1450 pp
BUITENKAJUIT CLASSIC 2 pers. - belemmerd zicht €  1585 pp
BUITENKAJUIT PREMIUM 2 pers. €  1600 pp
BALKONKAJUIT CLASSIC 2 pers. - gedeeltelijk belemmerd zicht €  1685 pp
BALKONKAJUIT PREMIUM 2 pers. €  1700 pp
SUITE DELUXE 2 pers. Prijs op aanvraag 

 

Voor single- of 3 persoons- of 4 persoonsbezetting zijn de prijzen op aanvraag.

Kinderen reizen aan een voordelige prijs van 250 euro per persoon. (Bij 2 volbetalenden in de kajuit)

Prijzen afvaart 16 augustus

Kajuiten op basis van dubbele bezetting  Prijs per persoon
BINNENKAJUIT CLASSIC 2 pers. €  1340 pp
BINNENKAJUIT PREMIUM 2 pers. €  1350 pp
BUITENKAJUIT CLASSIC 2 pers. - belemmerd zicht €  1535 pp
BUITENKAJUIT PREMIUM 2 pers. €  1550 pp
BALKONKAJUIT CLASSIC 2 pers. - gedeeltelijk belemmerd zicht €  1640 pp
BALKONKAJUIT PREMIUM 2 pers. €  1650 pp
SUITE DELUXE 2 pers. Prijs op aanvraag 

 

 Voor single- of 3 persoons- of 4 persoonsbezetting zijn de prijzen op aanvraag.

Kinderen reizen aan een voordelige prijs van 250 euro per persoon. (Bij 2 volbetalende in de kajuit)

Indien u geen geschikte formule terugvindt in deze tabellen dan kan u ons contacteren op 03/210.86.00 of via info@projectreizen.be.

INBEGREPEN IN DE PRIJS

 • Nederlandstalige begeleiding*
 • Welkomstcocktail van de kapitein gevolgd door een galadiner
 • Cruise in de kajuit van de gekozen categorie
 • Alle taksen (BTW, haven- en securitytaksen)
 • Volpension aan boord in het buffet- en de hoofdrestaurants (ontbijt, lunch, thee/koffie met versnaperingen, diner en middernachtsnacks)
 • Menu voor vegetariërs of speciale diëten zijn verkrijgbaar (op aanvraag bij je reservatie)
 • Animaties en activiteiten overdag en ’s avonds, muziek- of cabaretvoorstellingen, de spektakels in het theater, live muziek in de bars
 • Gebruik van de scheepsfaciliteiten aan boord
 • Vrije toegang tot de fitness en zwembaden, bubbelbaden, casino, bibliotheek
 • Dragen van de bagage naar de kajuit
 • Servicekosten aan boord (fooien)

* bij min 25 deelnemers

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS 

 • Dranken
 • Verzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven (wasserij, internet, spa…)
 • Dossierkost € 20

Drankpakketten

We reizen in vol pension maar indien u toch graag een ‘all inclusive’ vakantie verkiest, kan u dit makkelijk op voorhand bijboeken. Op die manier zijn ook de drankjes inbegrepen tijdens de hele cruise. U heeft keuze uit verschillende soorten drankpakketten. Meer informatie kan je vinden onder het tabje "Costa Mediterannea kajuiten en drank". 

Een drankenpakket kan enkel per kajuit gekozen worden:

 • Brindiamo drankpakket € 239  per persoon
 • Più gusto drankpakket € 266 per persoon
 • Intenditore drankpakket € 414 per persoon

 

Cera Vennoten korting.

Cera Vennoten genieten van een extra korting van 100 euro per persoon.

Om te genieten van deze korting volstaat het om in stap 2 van het boekingsformulier in het veld "Cera vennotennummer" uw cera vennotennummer te vermelden, de korting van 100 euro wordt dan in de volgende stap verrekend.

 

Verzekering

Ga goed verzekerd op reis!

Of je nu lang op voorhand je droomvakantie vastlegt of enkele weken voor vertrek, het liefst van al doe je dat met een gerust gevoel. In samenwerking met Allianz Global Assistance bieden we verschillende  verzekeringsmogelijkheden aan zodat je zorgeloos kan vertrekken. Zo kan je kiezen om vrijblijvend een tijdelijke verzekering af te sluiten voor annulering van je reis voor vertrek of zelfs halverwege je vakantie, als je bv. ziek wordt tijdens je vakantie of voor verlies of diefstal van je bagage.

Ik ben reeds verzekering via mijn creditcard, ziekenfonds of andere dus ik heb geen verzekering nodig – Klopt dit?

Wanneer je reeds verzekerd bent via je creditcard, ziekenfonds of andere dan raden we je aan om grondig de voorwaarwaarden na te lezen. Er kunnen uitsluitingen zijn of voorwaarden waaraan dienen voldaan te worden om te kunnen genieten van de verzekering. Enkele aandachtspunten zijn:

 • Wie is gedekt bij de reisverzekering? Bij Allianz zijn alle reizigers in de reservatie gedekt.
 • Tot welke graad kan je annuleren omwille van overlijden? Bij allianz kan je annuleren bij overlijden tot de 2de graad.
 • Waar ben je gedekt bij de reisverzekering, is dit ook geldig op een Cruise? Bij Allianz ben je gedekt in heel Europa, ook op zee.
 • Zijn vooraf bestaande ziektes inbegrepen? Bij Allianz zijn vooraf bestaande ziektes inbegrepen.
 • Hoe dien ik de reis te betalen? Bij Allianz zijn er geen betalingsvoorwaarden, je dient de verzekering af te sluiten op het moment van reservatie van de reis.
 • Welke bedrag is gedekt? Is er een franchise? Bij Allianz ben je verzekerd voor de volledige reissom ( tot 10.000 euro). Het verzekeringsbedrag is niet terugbetaalbaar.

Voor deze reis heeft u de vrijblijvende keuze uit volgende verzekeringen.

Exlusive Europe Selection - 7.5 % van de totale reissom

 • annulatieverzekering + bijstandsverzekering + compensatiereis

Annulatieverzekering en compensatiereis - 6.3 % van de totale reissom

 • Compensatiereis
  Wie om dringende redenen zijn vakantie vroegtijdig moet onderbreken en wordt gerepatrieerd, ontvangt een waardebon die kan worden ingeruild bij het boeken van een volgende nieuwe reis bij dezelfde reisbemiddelaar.
 • annulatie

Travel Selection - 3 euro per persoon per dag

 • Bijstandsverzekering + bagageverzekering + kapitaalreisongevallen

Klik hier voor de infofolder en meer informatie over de verzekeringen.

 

Specifiek

Vervoer

Vervoer naar en van het schip is niet inbegrepen in de prijs.

Het vertrek van de Cruise is voorzien vanaf:

Felison Cruise Terminal 2051 EC IJmuiden 

Per Trein:

Costa Cruises zal shuttlebussen inzetten, deze vertrekken van/naar Station Sloterdijk naar de haven van IJmuiden. Het vertrek- en aankomstpunt is Station Sloterdijk: Piarcoplein, Internationaal busstation (zelfde halte als Flixbus) De gratis shuttleservice is beschikaar van 10:00 tot 14.00u. De shuttlebussen rijden elk half uur (bijv. 10.00, 10.30, 11.00...)

Per wagen:

Tot 48 uur voor vertrek is het mogelijk een parkeerplaats te reserveren bij de haven van IJmuiden, meer onfo op de website van Felison Cruise Terminal