THUIS BULGARIJE: LAATSTE PLAATSEN!

THUISREIS naar Bulgarije: van 19 tem 26 september 2015!

All inclusive in het spiksplinternieuwe  **** RIU HELIOS PARADISE Resort 

Ik ga op reis en neem mee: mijn beste vrienden van THUIS! De vorige thuisreis naar Kos was weer méér dan geslaagd! We zijn blij de THUISREIS editie 2015 aan jou te mogen voorstellen.

Je verblijft samen met de acteurs in een luxueus hotel in Bulgarije op all inclusive basis en hebt tijd genoeg  voor een persoonlijk gesprekje. Er worden verschillende boeiende excursies en leuke animaties in aanwezigheid van de acteurs georganiseerd.

En uiteraard hoef je geen enkele aflevering te missen, want 's avonds kijk je, samen met de acteurs, naar THUIS! Een zorgeloze vakantie in uitstekend gezelschap dus.  Zorg dat je er snel bij bent, want dit wordt zeker een unieke ervaring.

De plaatsen zijn beperkt, dus snel reserveren is de boodschap!

bulgarije_best_fotor

 

Waarom Bulgarije ?

Gemiddelde temperaturen

 Reacties thuisreis 2014

 

formaliteiten

Voor Belgische onderdanen volstaat de identiteitskaart (dient geldig te zijn tot minstens 3 maanden na je retour)

Kinderen: identiteitskaart met foto. Voor Belgische kinderen jonger dan 12 jaar is de Kids-ID verplicht. Meer info op www.eid.belgium.be of http://diplomatie.belgium.be

Kinderen die met anderen dan hun ouders reizen, dienen een gelegaliseerde toelating van de gemeente voor te leggen. Deelnemers met een andere nationaliteit: gelieve ons te raadplegen.

Opgelet: de formaliteiten kunnen tussen de inschrijving en de datum van vertrek veranderen. Wij houden u op de hoogte van elke eventuele verandering.