Met THUIS naar het idyllische eiland Kos!

 

THUISREIS naar Kos: van 12 tot en met 19 oktober 2014!

 

                               logo_geel_400_01  
 

All inclusive in het prachtige Blue Lagoon 5 ***** Resort 

Ik ga op reis en neem mee: mijn beste vrienden van THUIS! De vorige thuisreis naar Rhodos was weer méér dan geslaagd! Dit jaar zijn we blij de THUISREIS 2014 aan jou te mogen voorstellen.

Je verblijft samen met de acteurs in een luxueus hotel op all inclusive basis en hebt tijd genoeg  voor een persoonlijk gesprekje. Er worden verschillende boeiende excursies en leuke animaties in aanwezigheid van de acteurs georganiseerd.

En uiteraard hoef je geen enkele aflevering te missen, want 's avonds kijk je, samen met de acteurs, naar THUIS! Een zorgeloze vakantie in uitstekend gezelschap dus.  Zorg dat je er snel bij bent, want dit wordt een unieke ervaring.

Plaatsen zijn beperkt, dus snel reserveren is de boodschap!

 

Waarom Kos?


kos_1              kos_2             13401g      

 

Gemiddelde temperaturen


 

Reacties thuisreis 2013 


De thuisreis was fantastisch! Piekfijne organisatie, waarvoor veel dank. Zeker voor herhaling vatbaar! (Cuypers Ilse uit Deurne-Diest)

 

Vandaag aan het bekomen van de "fantastische thuisreis" in Rhodos. Proficiat aan de organisatoren, het animatie team en de hele crew van de thuisreis, 't is zeker voor herhaling vatbaar. groeten, Dominique (Dominique Van de Velde uit Kruishoutem)

 

Het was weer een prachtreis en fijn om de vrienden van vorig jaar terug te zien. dank aan project reizen, vrt en het animatie team. Doe zo voort en volgend jaar zal ik er hopelijk weer bij zijn, groetjes van een van de waldeckskes. (Bruyn Annita uit Ellezelles)